Wat is nu eigenlijk de beste babyvoeding?

babyvoeding

Iedere ouder wil zijn of haar kind natuurlijk alleen de beste babyvoeding geven, maar wat is dat nu eigenlijk precies? Nou, het allerbeste is natuurlijk voeding die gemaakt is met heel veel groenten, niets dan verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. Je kunt dit dus het beste zelf maken, want al die potjes kant en klare babyhapjes in de supermarkt bevatten nooit dezelfde hoeveelheid vitaminen als verse babyhapjes. Behalve bij deze producent van werkelijk de beste babyvoeding. Zij leveren de potjes namelijk ingevroren bij je thuis, nadat ze vers gemaakt zijn in eigen beheer. Ze werken alleen met verse groenten en vriezen de hapjes direct in, waardoor alle voedingsstoffen goed bewaarde blijven. Het enige wat jij hoeft te doen is de hapjes ontdooien en opwarmen. Dit tweede kun je doen in de magnetron of in een pannetje, net wat je zelf het fijnste vindt. In een pannetje is eigenlijk het beste, want de straling in de magnetron kan de zogeheten spijsverteringsenzymen kapot maken, waardoor je kindje het eten minder goed kan verteren. Dit zorgt ervoor dat voedingsstoffen wat minder goed worden opgenomen. Niet ieder kindje heeft daar overigens last van, dus in de meeste gevallen werkt de magnetron prima.

Wat zit er in de beste babyvoeding?

In de potjes groentehapjes die je bij deze producent van de beste babyvoeding bestelt zi niets dan groente. Ze gebruiken totaal geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze stoffen kunnen namelijk voor een allergische reactie zorgen bij kindjes, en bovendien zijn ze in feite helemaal niet nodig om lekkere hapjes te maken. Als je zelf babyhapjes vers maakt doe je daar immers ook geen smaakstoffen bij, toch? Bij deze producent van verse babyvoeding doen ze dat dus ook niet. En juist omdat alle hapjes direct na de productie worden ingevroren is dat ook helemaal niet nodig, in tegenstelling tot al die potjes babyvoeding die je in de supermarkt koopt.

Is je kindje allergisch voor babyhapjes?

Er zijn genoeg kindjes die met een allergische reactie reageren op de normale potjes babyvoeding uit de supermarkt. Dit komt dan vrijwel altijd door de toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen die daar in zitten. De kans dat het aan de soort groente ligt die er in zit is namelijk extreem klein. Daarom doe je er goed aan in zo’n geval een abonnement te nemen bij deze producent van de beste babyvoeding. Hun hapjes zijn namelijk volledig vrij van al deze toevoegingen, en super vers gemaakt. Ze zijn dus niet alleen vrij van chemische stofjes, maar ook nog eens heel erg hoog in voedingswaarde. Wat wil je als ouder nog meer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *