Wat doet een groen kinderdagverblijf in Amstelveen?

groen kinderdagverblijf in Amstelveen

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf, maar wil je wel dat je kind omringt wordt door de natuur? Kies dan voor een groen kinderdagverblijf in Amstelveen. Bij een kinderopvang als deze staan duurzaamheid en biologische producten hoog in het vaandel. Dit betekent dat de kinderopvang zich bevindt in een prachtige groene omgeving waar je kind zich dagelijks in kan bevinden. In plaats van het spelen van computerspelletjes worden de kinderen gestimuleerd om kennis te maken met de natuur. Denk hierbij aan het maken van een eigen moestuintje. Ook alle aangeboden voedingsmiddelen zijn biologisch. Geen chemische limonade die gevuld is met suiker, maar limonade die gebaseerd is op natuurlijke producten. Hapjes die worden aangeboden bestaan uit fruit of koekjes die de kinderen zelf hebben gebakken. Een groen kinderdagverblijf in Amstelveen vindt namelijk dat het belangrijk is dat de kinderen zien hoe de productie van eten in elkaar zit.

 

Hoe ziet een dag op een groen kinderdagverblijf in Amstelveen eruit?

Na schooltijd worden de kinderen door een van de leiders of leidsters opgehaald. Samen met de andere kinderen loopt jou kind dan mee naar het kinderdagverblijf die zich in de prachtige natuur bevindt. De middag bevindt vaak met wat te drinken en een heerlijk fruithapje. Vervolgens hebben de kinderen zelf de keus in wat ze willen gaan doen. De meeste kinderen kunnen na het hapje niet wachten om naar buiten te gaan om aan de slag te gaan met hun moestuintje. Bij het groene kinderdagverblijf in Amstelveen kan elk kind namelijk zijn of haar eigen moestuintje maken met producten die zelf uitgekozen worden. Wanneer het slecht weer is blijven de kinderen binnen en worden en kaartspellen gespeeld of tekeningen gemaakt. Een andere grote favoriet bij de kinderen is om dan koekjes te gaan bakken. Niet alleen lekker maar ook nog eens leuk om te doen! Tegen een uur of half zes worden de meeste kinderen weer opgehaald door een ouder of verzorger. Houd er rekening mee dat het buiten spelen ervoor gezorgd kan hebben dat de kleding van je kind een beetje vies is.

 

Afspraak maken bij een groen kinderdagverblijf in Amstelveen

Het maken van een afspraak bij een groen kinderdagverblijf in Amstelveen is enorm eenvoudig! Op de website van het kinderdagverblijf zijn het telefoonnummer en het e-mailadres te vinden. Neem contact op met een van de leiders of leidsters en plan een proefdagje in. Zo kunnen zowel jij en jouw kind wennen aan het kinderdagverblijf. Na deze dag kan je bepalen hoeveel dagen jij je kind door de opvang wil laten ophalen. Het verblijf is van maandag tot en met vrijdag geopend. Vervolgens zal het groene kinderdagverblijf jou een factuur sturen, zo zie je direct wat de kosten van kinderopvang zijn. Waarom zou je je kind naar een normaal kinderdagverblijf sturen als je hem of haar kan laten genieten van de natuur? Twijfel niet langer en maak direct een afspraak bij een groen kinderdagverblijf in Amstelveen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *